fbpx

Офис, Продажба, София, Малинова долина

 • Цена: по запитване
София, Малинова долина
Продажби
София, Малинова долина
 • Цена: по запитване

Информация

ID на имота: BG 43386
 • Офис
 • Тип
 • 105
 • кв.м
 • BG 43386
 • ID на имота

Описание

Офис № Г02

Има възможност за закупуване на паркомясто и гараж.

Цена на паркомясто: 18 500 евро.

Цена на гараж: от 19 500  до 22 500 евро.

Сградата е разположена в южната част на София. Непосредствената близост до Околовръстното шосе осигурява комфортен достъп до основните южни булеварди и изходящи пътни артерии на столицата. Локацията е изключително удобна. В близост са разположени: търговски и бизнес центрове с новострояща се детска градина. В проекта се предвижда изграждането на улица с добре развита инженерна инфраструктура. Повече от 70% от терена ще е озеленен, като ще бъдат създадени условия за самостоятелно парково междублоково пространство. Жилищата са проектирани функционално с повече естествена светлина и простор. Високото ниво на енергийна ефективност е приоритет в проектирането и изграждането на комплекса.

Локацията на комплекса ще осигури удобство и възможност за бърза връзка с града по Околовръстен път до главните южни булеварди и изходящи пътни артерии на столицата. Наблизо са разположени търговски и бизнес центрове, спирка на градския транспорт, бъдеща спирка на метрото, а лифтът до Парк “Витоша” е на по-малко от 15 минути пешеходно разстояние.

 

Концепция на сградата

Проектът е комплекс с пет корпуса по четири етажа. Във всеки вход има естествено осветени стълбищни клетки и асансьори за 8 лица. Апартаментите са разпределени по 5-6 жилища на етаж, както и общо помещение, което ще се ползва за нуждите на етажната собственост.

В средния корпус „В” ще има 3 търговски помещения (магазини) и 3 офиса. В двора ще се изгради детска площадка и места за отдих. Просторът ще осигури на всички жилища гледка към планината.

Апартаментите са проектирани функционално с повече естествена светлина и простор, оптимални по размер санитарни помещения и балкони. Във всеки апартамент е проектиран склад за инсталиране на газово отоплително котле, пералня, сушилня, а жилищата на нива “Партер” ще разполагат с дворове, с право на изключително ползване. Апартаментите са с изключително малки общи части, едва 11%, като това предимство се дължи на факта, че към тях се разпределят единствено коридори и стълбищни клетки във входовете, а манежните улици, обслужващи подземния гараж в сутерена, се разпределят като идеални части единствено към гаражите и закритите паркоместа. Проектът предвижда в комплекса към всеки апартамент да има възможност за закупуване на две места за паркиране.

Високото ниво на енергийна ефективност е приоритет в проектирането и изграждането на комплекса. Това ще се постигне с използването на качествени тухлени блокове и топлоизолационните панели по външните стени с дебелина минимум 10 см. Отделни зони от фасадата ще се вентилират по естествен начин.

Монтажът на дограма с 88 мм ПВЦ профил, предпазна алуминиева капачка по него и троен ниско емисионен стъклопакет ще обезпечи напълно комфорта в жилищното пространство.

Част от фасадата на сградата ще бъде изпълнена с каменна облицовка/травертин, а в по-голяма си част ще има бяла и цветна силиконова мазилка с детайли от архитектурния проект.

Покривът ще бъде скатен, покрит с керамични керемиди в цвят антрацит. Ще бъде използвана доказана система за керемидени покриви, улуци и водосточните тръби, като по този начин ще се елиминират всякакви течове и влага, в резултат на конденз или други аварии. Резултатът ще бъде изключително надежден покрив с високи експлоатационни качества и дълъг „живот” без ремонти.

Газова инсталация – завършена в апартамента до тапа на точка на консуматор по проект, газово котле не се предвижда в цената.

Отопление – монтирана разпределителна кутия в апартамента, алуминиеви разводни тръби за радиатори до всяка точка на отоплително тяло по проект част ОВК

Вентилация – изградена до всяка баня и тоалетна завършена до всмукателна тръба Ф 110, изградена с коминно тяло и всмукателен отвор с Ф100 до всяка точка в кухня. Вентилацията на газовия котел е изградена с комин за газови котли.

Климатизация – изградени комуникации за климатично тяло

Външна врата – блиндирана от висок клас по архитектурен проект

 

Общите части ще са завършени в степен:

–  Настилки от материал с висока степен на износване

–  Стени измазани, боядисани, с покритие позволяващо измиване и почистване

–  Монтирано осветление по стълбищни клетки, коридори, фасади, общи и сервизни помещения

–  Монтирана звънчева и домофона система.

–  Висок клас асансьор, механичен за 8 лица.

 

За удобство на закупилите жилища и обекти ще се предлагат услуги на атрактивни цени за довършителни работи като: фино шпакловане, боядисване, полагане на декоративни мазилки. Доставка и полагане на облицовки и настилки във всички помещения. Монтаж на ел. оборудване, ВиК аксесоари, доставка и монтаж на уреди за отопление на електричество и газ. Монтаж на цялостни решения за жилищата.

 

 • Пощенски код 1000
 • Квартал Малинова долина

Детайли

Updated on юни 10, 2022 at 1:29 pm
 • Цена: Цена: по запитване
 • Статус на имота: Продажби

Други детайли

 • Етаж: Партер
 • Гараж: Има възможност
 • Тип Строителство: Тухла
 • Етажност: 4

Ипотечен Калкулатор

Месечно
 • Главница и лихва
%

Информация за контакт

Виж обявите
Венцеслав Трайков

Запитване за имота

Подобни имоти

Compare listings

Compare
Венцеслав Трайков
 • Венцеслав Трайков