header
Други особености
Търсене на имот
Други особености

Мезонет в гр. София кв. Борово 210 кв.м

228,900
,
любими

Христина Христова

Телефон:02 4449333
Email:info@superhome.bg

Пишете ми

Запитване за имота

Your search results

Описание на имота

Номер на оферта: 33305

Мезонет № 40

 

Информация за сградата:

Луксозната сграда се намира в южния жилищен квартал Борово на град София. Местоположението на сградата предлага бърз и удобен достъп до различни части на града с помощта на ул. “Дойран”, бул. “Гоце Делчев” и бул. “България”.

Квартал Борово е традиционен южен жилищен район на столицата с уредена инфраструктура и зелена среда. В квартала има редица училища, детски градини, банки, аптеки, магазини и спортни съоръжения. На пешеходно разстояние се намират 2 от известните софийски пазари: Красно село и Борово.

Бул. “Цар Борис III” и бул. “България” предлагат удобни транспортни връзки за бърз достъп до центъра на София, а свързаните помежду си велоалеи по бул. “Гоце Делчев”, бул. “България” и бул. “Цар Борис III” дават удобна възможност на любителите на велосипедния транспорт.

 

Сградата впечатлява със съвременна архитектурна визия и стилен силует, като съчетава окачена фасада, структурна мазилка, френски прозорци и парапети по архитектурен детайл. Разположена в:

  • южен квартал на София
  • тих район в зелена среда
  • зона с велосипедни алеи
  • близост до Южен парк и планината Витоша

Сградата разполага със 7 етажа и има разгъната застроена от площ 6 500 кв. м. Входното фоайе се отличава със своя дизайнерски облик и индивидуално усещане. За удобство на новите обитатели, подземните гаражи са с топла връзка към жилищната зона.

Вписва се напълно във визията за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда, търсено и удобно местоположение в южен район.

 

Комуникативност

Достигането с автомобил до центъра на София от сградата става бързо и удобно през бул. „Цар Борис III” и бул. „България“. Същите булеварди в обратна посока свързват квартал Борово с изхода от града в посока планината Витоша и магистрала Люлин. Южната дъга на Околовръстен път дава алтернативна на центъра връзка на квартала с магистрали Тракия и Хемус.

Градският транспорт в квартал Борово осигурява чудесна свързаност на квартала в мрежата на обществения транспорт чрез автобусни (64, 73, 83, 204, 260, 304), тролейбусни (2, 9) и трамвайни линии (5, 7), както и метростанция „Цар Борис III”.

Любителите на велотранспорта ще бъдат приятно изненадани от близостта на свързаните помежду си велоалеи на бул. „Цар Борис III”, бул. “Гоце Делчев” и бул. „България“.

 

Удобства:

  • За гарантиране на сигурността и спокойствието на всички обитатели в сградата ще бъдат инсталирани камери за 24-часово видеонаблюдение на външните площи пред сградата.
  • Сигнално-охранителна дейност (СОД)
  • Високотехнологичен асансьор произведен в Европейски съюз, с автоматични плъзгащи се врати за 8 лица. Интериорът на кабината е с луксозна дизайнерска визия.
  • Блиндирани входни врати

 

Конструкция

Монолитна скелетно-безгредова конструкция съставена само от плочи и носещи стоманобетонни шайби и колони, което осигурява на клиентите максимални възможности за индивидуалното разпределение на помещенията в апартаментите.

 

Прозорци и балконски врати

Висококачествена немска шесткамерна PVC дограма с профил от 80 мм, троен стъклопакет, което увеличава максимално шумо- и топлоизолация на помещенията.

 

Отопление и вентилация

Монтирани алуминиеви радиатори на самостоятелни отоплителни кръгове, свързани към обща колекторна кутия пред апартамента, като температурата се регулира индивидуално за всички помещения. Отоплителната инсталация е с петслойни полиетиленови тръби с алуминиева вложка, изтеглени в гофрирани тръби в подовата замазката.

Град:
Квартал:
Пощенски код: 1000
Страна: България
Номер на оферта: 33305
Цена: 228,900
Квадратура: 210 m2
Спални: 3
Бани: 3
Тип строителство: Тухла
Гараж: Има възможност
Етаж: 6
Тераси: 3
Отопление: ТЕЦ
Етажност: 7
Брой стаи: 4-СТАЕН
тераса
Локално парно
Магазин за хранителни стоки в близост

Подобни имоти

сравни

Мезонет в гр. София кв. Драгалевци 165 кв.м

210,688
3
спални
2
баня/и
165 m2
площ
април 27, 2020
сравни

Мезонет в гр. София кв. Витоша 218 кв.м

246,600
2
спални
2
баня/и
218 m2
площ
сравни

Мезонет в гр. София кв. Витоша 209 кв.м

247,950
2
спални
2
баня/и
209 m2
площ

Сравни