fbpx

Виж още

Българска агенция за недвижими имоти която предлага професионални услуги на територията на цялата страна.
Служители: Това ще намерите при нас – приветливи и усмихнати млади хора, които ще Ви посрещнат като добър приятел. Нашите консултанти ще дадат всичко от себе си за да сте удовлетворени от Вашата сделка с даденият имот.
 Нашите служители умеят да изслушват и да Ви разбират. Просто разкажете всичко и ние ще Ви предложим най-доброто във Вашия конкретен случай. Можете да разчитате на нас!
Отзивчивост: Бърза реакция.Когато работите със SUPERHOME, Вие имате на разположение Ваш собствен брокер, който ще се постарае резултатът за Вас да бъде повече от това, което се очаквали.
Пестим от времето ви: Ние знаем, че сте зает човек. Дайте ни задачата, а ние обещаваме да я изпълним без излишни въпроси и срещи.
Среща с Мениджъра?Разбира се! Всеки наш клиент може да се свърже по всяко време с Мениджъра, ако смятате, че той може да Ви помогне най-добре, просто поискайте среща. Той ще Ви приеме с радост.
Среща с Мениждъра на компанията Венцеслав Трайков? Разбира се, …
…и още:

Нашите експерти следят отблизо пазара на недвижимите имоти, както и цялостното развитие на сектор “Недвижими Имоти” в България.
Ето защо от нас можете да очаквате адекватна консултация и обективно мнение независимо дали купувате или продавате. Само ни попитайте!
Покупката на луксозен имот е свързана с плащане на не малка цена. Основно задължение на Вашия брокер-консултант е да постигне с преговори най-добрата възможна цена за Вашата покупка на имот.
Сделките с недвижими имоти са сериозно начинание. Като наш клиент Вие ще се ползвате услугите на наш опитен адвокат, ще подготви всички документи и договори и ще присъства с Вас на изповядването на сделката и плащането на цената със SUPERHOME.
Стани “Специален Клиент”. Веднъж извършили сделка със SUPERHOME, Вие ще получите възможността да се възползвате от условията, които предлагаме за нашите “Специални Клиенти”, която ще Ви осигури редица преимущества и отстъпки при всички последвали покупки, продажби или наеми с нашата агенция.

Доверете ни се! Дайте ни шанс да работим за вас!

 

Compare listings

Compare