fbpx

Топ оферти за продажба и под наем от SuperHome

Луксозни имоти за продажба и под наем в София и цялата страна

Имоти за продажба и под наем в цялата страна

Агенцията ни разполага с офиси в повечето големи градове в страната

Изберете град

Изберете град и намерете Вашия мечтан дом. Ние ще Ви съдействаме да сбъднете мечтата за ново жилище!

Свържете се с нас

Свържете се с нас за всякакви въпроси и консултации.

Най-нови оферти

Разгледайте нашите най-нови предложения

Нашите служители

Защо да изберете SuperHome

Покупката, или наемането на недвижим имот е важно решение за всеки от нас.

Когато купувате, или наемате имот SUPERHOME е вярното решение, за да изберете най-подходящия за вас дом.

Ето няколко сериозни причини да изберете нас:

  • Приветливи служители: Това ще намерите при нас – приветливи и усмихнати млади хора, които ще Ви посрещнат като добър приятел. Нашите консултанти ще дадат всичко от себе си за да сте удовлетворени от Вашата сделка.
  • Разбиране Нашите служители умеят да изслушват и да Ви разбират. Просто разкажете всичко и ние ще Ви предложим най-доброто във Вашия конкретен случай. Можете да разчитате на нас!
  • Отзивчивост: Бърза реакция.Когато работите със SUPERHOME, Вие имате на разположение Ваш собствен брокер, който ще се постарае резултатът за Вас да бъде повече от това, което се очаквали.
  • Пестим от времето ви: Ние знаем, че сте зает човек. Дайте ни задачата, а ние обещаваме да я изпълним без излишни въпроси и срещи.
  • Среща с Мениджъра?Разбира се! Всеки наш клиент може да се свърже по всяко време с Мениджъра, ако смятате, че той може да Ви помогне най-добре, просто поискайте среща. Той ще Ви приеме с радост.

Среща с Мениждъра на компанията Венцеслав Трайков? Разбира се, …

…и още:

  • Познаване на пазара:Нашите експерти следят отблизо пазара на качествени имоти, както и цялостното развитие на сектор “Недвижими Имоти” в България. Ето защо от нас можете да очаквате адекватна консултация и обективно мнение независимо дали купувате или продавате. Само ни попитайте!
  • Най-добрата цена: Покупката на луксозен имот е свързана с плащане на не малка цена. Ние ценим Вашите усилия и знаем колко е важно за Вас да инвестирате разумно. Основно задължение на Вашия брокер-консултант е да постигне с преговори най-добрата възможна цена за Вашата покупка.
  • Юридическа защита:Сделките с недвижими имоти са сериозно начинание. Като наш клиент Вие ще се ползвате напълно безплатно от услугите на наш опитен адвокат, който ще извърши необходимите проверки, ще подготви всички документи и договори и ще присъства с Вас на изповядването на сделката и плащането на цената със SUPERHOME Вашата сделка е напълно защитена юридически.

Стани “Специален Клиент”. Веднъж извършили сделка със SUPERHOME, Вие ще получите възможността да се възползвате от условията, които предлагаме за нашите “Специални Клиенти”, която ще Ви осигури редица преимущества и отстъпки при всички последвали покупки, продажби или наеми с нашата агенция.

Доверете ни се! Дайте ни шанс да работим за вас!

Compare listings

Compare