fbpx

Украински пелети клас А1

На вашето внимание представяме украински пелети за огрев клас А1, които са произведени от широколистна дървесина и отговарят на всички изисквания. Това са пелети, при които съдържанието на пепел е минимално, без наличност на примеси, кори и оставяне на следи по материала.

Диаметър от 6 мм.
Влажност – максимум 0.8%
Пепел – максимум 0.5%
Калорична стойност ≥ 5 kWh/kg
Обемна плътност – 710 кг/м3 ≥
Цена – 695лв/тон

Букови пелети цени

Българските букови пелети държат добра цена, и в същото време предоставят минимално количество на пепелта, след като изгорят. В повечето случаи българските пелети са предпочитани, тъй като са по-евтини, а и не отстъпват по качество на вносните.

Калоричност: ≥ 5 kWh/kg
Диаметър от 6 mm
Дължина: 10-40 mm
Съдържание на влага: ≤ 10%
Съдържание на прах: ≤ 1%
Съдържание на пепел: ≤ 0.5%
Изчерпана наличност

Български иглолистни пелети цена

Българските иглолистни пелети държат добра цена, и в същото време предоставят минимално количество на пепелта, след като изгорят. В повечето случаи българските пелети са предпочитани, тъй като са по-евтини, а и не отстъпват по качество на вносните.

Диаметър от 6 мм.
Влажност – максимум 0.8%
Пепел – максимум 0.7%
Калорична стойност – 5.30 ккал.
Обемна плътност – 710 кг/м3 ≥
Цена – 695лв/тон

НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА СЕГА

ЗА НАС

Ние сме производител на пелети, базиран в гр. София, кв. Сеславци. Предлагаме на клиентите си пелети за огрев от най-качествените дървесни материали. За нас, е важно да предложим пелети на достъпни цени, както и да гарантираме за всеки от продуктите си. При нас ще намерите украински и български пелети, които не произвеждат много пепел при изгаряне, икономични са и се използват от десетки хиляди домакинства. Продуктите ни са известни не само в столицата, а и в много други точки на България.

В случай, че търсите качествени и евтини пелети, то тогава можете да разчитате на нас. Повече за предложенията ни ще прочетете тук в сайта ни, както и ще можете да осъществите контакт с нас, за да поръчате. Най-важното е да останете доволни от покупката си, така че да се насладите на достатъчно топлина и уют във вашата къща или вила.

Предлагаме и доставка – бус с падащ борд

А сега е време да разгледате офертите ни, и да се подготвите за зимния сезон, който изисква да инвестирате в най-добрите пелети на пазара. Не забравяйте да използвате контактната форма в сайта ни, ако имате въпроси около продуктите ни или просто желаете да направите заявка.

Начало

Compare listings

Compare