fbpx

ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ

Информация за контакт с над 10  банки относно покупка на имот с ипотечен кредит

Ипотечни кредити за покупка на луксозни имоти от водещите банки в България

В случай, че сте решили да ползвате ипотечно финансиране за покупка на имот, SUPERHOME SR LTD ще Ви съдейства за осъществяване на контакт с всяка една българска банка, която може да Ви консултира относно получаване на ипотечен кредит.

Много често, за някои имоти, особено такива, в процес на строителство, инвеститорите предварително са се договорили с конкретни банки, които са изготвили специален ипотечен продукт, относно финансиране на купувачите в комплекса. Ако Вие закупувате имот в процес на строителство, или такъв който е във вече построена нова сграда, Ви препоръчваме да попитате нашия отговорен брокер дали няма вече изготвен ипотечен продукт за финансиране на купувачи в конкретния обект.

Ако закупувате имот в по-стара сграда, Ви препоръчваме да се обърнете в някоя от лицензираните банкови институции на територията на цяла България. Изборът на банка за финансиране на Вашата покупка е Ваш личен избор, и логично много от нашите клиенти първо се допитват до обслужващата ги банка, която познават добре. Много често обаче на нашите клиенти се налага да проверят възможностите на ипотечно финансиране в няколко банки, или пък да проведат разговори с различни банки и да се опитат сами да си договорят максимално изгодни изгодни условия по своя кредит.

Как можем да Ви съдействаме, за да се свържете с банка, която да финансира Вашата покупка на луксозен имот?

Екипът на SUPERHOME SR LTD разполага богат опит на пазара на луксозни имоти, работа на нашите консултанти и мениджъри. За своя дълъг професионален път ние сме помагали на множество наши клиенти да проучат възможностите за финансиране, като за целта сме осигурявали на клиентите си директен контакт с експертите в кредитните отдели на някои от най-големите банки в България. Ние Ви осигуряваме пряк контакт с банките, а Вие сами провеждате лични срещи с всяка една от тях и вземате решение сами с коя банка да работите. В качеството си на агенция-лидер на пазара на елитни имоти, нашите клиенти ще могат да се възползват от следните предимства при разговорите с банките:

Compare listings

Compare