fbpx

ЗА НАС

SUPERHOME

SUPERHOME е агенция за луксозни имоти в България . Агенцията е основана през 2019 г. от предприемача Венцeслав Трайков, а по-късно към неговия екип се присъединяват и останалите консултанти, като част от един отговорен и динамичен екип, който работи в насока да удовлетворява напълно търсенето на потребителите си .

SUPERHOME e българска агенция за недвижими имоти, която се концентрира върху високия сегмент на пазара. Обслужваме клиентите си на ниво вдъхновени от най-добрите практики при продажбите и наемите на луксозни имоти. Създадохме агенцията, за да осигурим на успелите и заможни българи всички необходими услуги в областта на престижните недвижими имоти на едно място. Наши клиенти са изключително важни за нас и се стремим да получат най-доброто отношение. Успяхме да установим партньорства с множество реномирани строителни фирми в България. Консултираме както купувачи така и наематели на луксозни имоти в цялата страна.

SUPERHOME заема своето достойно място сред най-реномираните агенции за недвижими имоти в България, осигурявайки на своите клиенти лукс, качество и престиж в комбинация с обслужване по най-високи стандарти.

Нашите служители

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Compare listings

Compare